Goedkoopste aanbieder van Nederland
Pinbetaling op cursusdag mogelijk!

Locatie Leeuwarden "De Fontein"

Op onze locatie in Leeuwarden organiseren wij maandelijks een VCA cursus. Zowel de VCA Basis dagcursus als de VCA VOL dagcursus worden hier gegeven. Ook kunt u hier uw VCA examen afleggen. Onze cursusdag is compleet voor u geregeld. Bij het boeken ontvangt u van ons een e-learning account waarmee u zich kunt voor bereiden op de cursus. Tijdens de cursus vertelt onze instructeur u alles wat u moet weten om uw VCA diploma te kunnen halen. En wij gaan voor kwaliteit! Als u de e-learning en de dagcursus gevolgd hebt en niet slaagd dan krijgt u van ons een gratis herexamen. Wij bieden tevens diverse opties aan bij de VCA dagcursus zoals voorleesexamen, code95 en examen in diversen talen. Boek nu snel uw VCA Basis of VCA VOL dagcursus bij in1keerVCA.nl

Incompany

Ook kunnen wij voor u een incompany-VCA-cursus verzorgen. Onze instructeur komt dan bij u op uw eigen locatie en verzorgd bij u de VCA cursus. Desgewenst kunnen wij een instructeur inzetten die ook de Friese taal machtig is (geboren Fries). Het examen is wel in het Nederlands en vindt aan het einde van de dag op uw locatie plaats.

De omgeving

Onze locatie "De Fontein" ligt vlakbij de vliegbasis Leeuwarden en op loopafstand van de Dokummer Ee. Wellicht kunt u dus overdag nog genieten van enig vliegverkeer van en naar de basis of neemt u tijdens de lunch even een kijkje aan water van de Dokummer Ee. In De Fontein maken wij gebruik van een zaal die deel uit maakt van het kerkgebouw van de Protestantse Kerk Nederland. Een modern gebouw met goede faciliteiten. Er wordt tijdens de VCA cursus voor voldoende koffie en thee gezorgd. Ook krijgt u tussen de middag van ons een lunch aangeboden. Aan het einde is het VCA examen. Als u het examen klaar heeft weet u direct de uitslag en of u het felbegeerde VCA-diploma in bezit krijgt.

Bereikbaarheid

Onze locatie "De Fontein" ligt vlakbij de N355 en is vanuit de wijde omgeving goed bereikbaar met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de kerk en in de directe omgeving van de kerk. Ook met het openbaarvervoer is onze VCA locatie goed bereikbaar. Op 1 minuut loopafstand is er een bushalte aan de Eebrug. Hiermee kunt richting Centraal Station Leeuwarden en vanaf daar kunt u weer alle kanten op.

Adres

in1keerVCA.nl
Kerkgebouw ‘De Fontein’
Goudenregenstraat 77
8922 CP Leeuwarden

Beschikbare cursussen

Op locatie Leeuwarden (Fr)
Of zoek een andere locatie
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden.
Laad meer
Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar in-company pagina